Lediga jobb


Just nu söker vi frisörlärare

Saxakademin är en frisörskola för både nybörjare som går grundutbildning och redan etablerade frisörer som vidareutbildar sig inom önskade moment. Under terminerna hålls flertalet events med ledande personer från branschen för att erbjuda elever och kursdeltagare inblick i de allra senaste trenderna och fördjupa kunskaperna inom yrket. Skolan bygger på konceptet att erbjuda elever individuella studieplaner efter just deras behov. Saxakademin fokuserar främst på kunskap, trygghet och ödmjukhet, detta för att skapa en bra miljö både för elev, lärare och kunder.

Under våren 2018 står Saxakademin inför en ökad efterfrågan av frisörgrundutbildningen och behöver därför stärka frisörlärar-teamet. Vi söker därför en person som kan arbeta halvtid eller som timanställd.

Dina arbetsuppgifter

  • Planera och bedriva praktisk och teoretisk undervisning i frisörämnet
  • Coacha och utvärdera frisörelever i deras utbildningsplan
  • Samarbeta med kollegor kring planering, undervisning och uppföljning
  • Hjälpa till med att anskaffa praktikplatser för eleverna
  • Bidra och utveckla Saxakademins marknadsföring

Din profil

Vi söker en frisörlärare som vill arbeta med vuxna elever. Du har djup kunskap inom frisöryrkets alla delar och har väldigt god förmåga att inspirera samt engagera elever till lärande utifrån deras behov. Du letar efter en arbetsplats med ett innovativt klimat där det finns utrymme att testa och utveckla nya pedagogiska frisörmoment.

Övrig information

Sista ansökningsdagen är 9 Februari 2018.

Intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan till info@saxakademin.se

Vid frågor var vänlig kontakta: Eva Valari 0766-34 55 55